Az Én Utam email mini-tréning befejezés

Itt az Én Utam email mini-tréning utolsó, lezáró része.

Ebben röviden összefoglalom miről volt szó az előző három részben, hogy még egyszer elolvashasd, mi az ami ebből szerintem kiemelten fontos és segíthet az életed jobbá tételében!

Az első részben az ígértem, hogy megmutatom annak a folyamatnak három fázisát, amelynek során Te magad tudsz tenni azért, hogy változtass az életeden.


A „honnan veszed észre” részben egypár konkrét szituációt láthattál, amiből talán már magadra is ismertél:

  • ha úgy érzed semmi nem sikerül…
  •  ha úgy látod minden összefog az ellen …
  • azt sem tudod, hogy állj neki átgondolni, nemhogy elkezd megvalósítani …
  • akikkel eddig szerettél együtt lenni, azok társaságára már nem vágysz,
  • vagy amit eddig szerettél csinálni, az már nem foglalkoztat.
Aztán szó volt arról, hogy vajon észrevetted-e ha ilyen élethelyzetbe kerültél? Mert az a 0. lépés!

Végül pedig bedobtam Neked az aznapi „bombát”:

A nehéz élethelyzetek nem véletlenül alakulnak ki.

Minden nehézség azért történik velünk, hogy tanuljunk belőle, mert miközben megoldjuk, olyan képességeket sajátítunk el, amelyet az életünk következő fejezeteiben hasznosítani tudunk. Tehát minden nehézség, lehetőség.”

A rész végén tehát arra invitáltalak, hogy miután észrevetted a nehéz helyzeteket, próbáld meg lehetőségként kezelni, amelyek el tudnak indítani a Te Utadon egy jobb élet felé.

Remélem már ezzel a résszel segítettem abban, hogy átgondold az életed, és meghozd a döntést, hogy tegyél is a változásért,

Ha így van, akkor NÉZD MEG mit kínálok ahhoz, hogy eben a döntésben, azaz a változtatás végig vitelében támogassalak, sőt végigkísérjelek!

De ezen a ponton még nem érett meg az elhatározás, akkor talán a második rész már segített ebben, ahol azt firtattam, hogy a DÖNTÉS is megérett-e az elindulásra.

Mert mint mondtam: „a kettő nem ugyanaz, a döntés előtt kell az elhatározás, ami alapja pedig egyfajta feszítő érzés lehet, hogy márpedig így tovább nem.”

mert a Döntés az a valami, ami már indulásra is sarkallhat.

Aztán megnéztük mi lehet annak az oka, hogy ja még nem jutottunk el ezen döntésig?
pl.  Félelem, ijedség, hogy mi vár ott rám), valami, vagy valaki visszahúz, úgy sem tudom végig csinálni, kishitűség, nincs rá időm, most más a fontos, stb, stb, stb.

Aztán megmutattam, hogyan tudod megtalálni a saját motivációdat, vagy visszatartódat:

Mi tart vissza attól, hogy eldöntsem, hogy elinduljak.
Nézd meg a fenti listát, melyik igaz rád? Gondolj át korábbi olyan szituációkat, amiben nem mertél dönteni, lépni.

Mert ugyanazért fogsz nehezen az életed változtatásáról is nehezen dönteni!

Vagy keresd meg mi motivál téged általában. Gondolkozz el rajta, mi hajtott, miért tetted meg a következő lépést, mi motivált arra, hogy elérd amit szerettél volna?
Ugyanezek a motivációs tényezők fognak segíteni abban, hogy az életed mederbe terelésének nekivágj.
Aztán ha a DÖNTÉS-edig így eljutottál, a NÉZD MEG mit kínálok ahhoz, hogy eben a döntésben, azaz a változtatás végig vitelében támogassalak, sőt végigkísérjelek!

Végül pedig ha még mindig van ami visszatart, a harmadik részben megnéztük mi segít a végigmenetelésben:
Itt megmutattam, hogy mindig kell egy TERV

Célok, irány, és egy térkép: lépések, feladatok, határidők.

Aztán megnéztük, hogy folyamatosan ellenőrizni kell magadat, hogy jó úton, irányban, sebességgel haladsz-e és ha nem akkor szükséges lehet újratervezni.

Végül pedig szót ejtettünk a felmerülő problémák, elakadások, megtorpanások kezeléséről, hogy milyen fontos azok létezését tudomásul venni! Majd a minden folyamatban szükséges pihenésről!

Ezzel záródott az email mini-tréning és akkor lássuk mi az amiről már említettem, hogy

FELLEBBEN A FÁTYOL.

Ez nem más, mint az Én Utam termék csomag csúcsa, azaz egy online tanfolyam.
Amely nagyon röviden nemcsak egy tananyag, hanem egy interaktív felület olvasható, nézhető, hallgatható anyagokkal, és mellette sok-sok plusz szolgáltatással, amelyek célja mind az, hogy a lehető legjobban támogassalak a Te utadon, a Te folyamatodban.

Talán észrevetted már, hogy a különböző anyagok elnevezése összefügg:

Az Én Utam mini-tréning egy ízelítőt adott ahhoz, hogy rá tudd szánni magad, hogy tegyél valamit magadért;

a név itt arra utalt, hogy vedd észre, megvan neked is a saját utad!
a Körutazás az Életedben e-könyv már egy bővebb lecke és gyakorlat halmazt adott a kezedbe, hogy ne csak elkezd, de végig is csináld a folyamatot. Azonban itt még szinte egyedül tehetted meg a körutazásodat.
A név itt már arra utalt, hogy egy teljes körutazást tehetsz az életedben, mint egy több országra szóló két hetes nyaralásnál, itt is más nagyon sok mindent megismerhetsz magadról. De a könyv még nagyrészt rád bízza az út tervezését, végigvitelét.

És akkor mi a teljes online tanfolyam neve?

KALANDTÚRA AZ ÉLETEMBEN

Remélem tetszik, nekem nagyon… Mert teljesen kifejezi a különbséget a korábbi anyagokhoz képest. Ha a könyv felér egy két hetes nyaralással, akkor a tanfolyam egy szinte egész életedre kiterjedő Nagy kalandtúrával!

És a kalandtúrákat nem egyedül teszi meg az ember, hanem túravezetővel.
Ez lennék én, aki fogja a kezed, amikor arra van szükséged (Skype konzultáció), segít navigálni, amikor arra (Testreszabott, meghallgatható kérdések, videók), vagy csak megnézi, hogy jó-e az útvonalterved (zárt facebook csoport, kérdezési lehetőség). És még sok minden más!

Nem fokozom tovább az izgalmakat, a KALANDTÚRA az ÉLETEMBEN online tanfolyamról a lenti gombra kattintva tudsz bővebben olvasni!

A tanfolyam kapuinak nyitva tartása korlátozott!

ne felejtsd el, a Kalandtúra kapui
2017.03.08-ig és 20 fő-ig
vannak nyitva